SAVUNMA SANAYİ

Atmaca Savunma ve Madencilik AŞ olarak, ileri seviye zırhlama teknolojileri, anti-drone sistemleri, jammer sistemleri ve güvenlik hizmetleri sağlayan, sektöründe öncü bir firmayız. Endüstriyel yeteneklerimiz ve insana yatırım yapan anlayışımız sayesinde, faaliyet alanlarımızda Türkiye’nin söz sahibi şirketlerinden biri haline geldik. Birlikte çalıştığımız tüm kurumların değerini yükseltmek için sürdürülebilir bir çalışma ortaklığı ve iyi planlanmış finansal yol haritası kurmak temel prensibimizdir.

Ulusal ve küresel anlamda güvenlik ihtiyacını karşılamak için teknolojinin en son olanaklarını kullanan, entegrasyonu kolay sistemler uzmanlık alanımız. İnsanı, belirli hassas bölgeleri, teknik altyapıları koruyan teknolojiler üretiyor, bunu gerçekleştirirken de çevreye, yaşam alanlarına ve iklim değişikliğine duyarlı politikalar izliyoruz.

İş ortaklarımıza sunduğumuz yenilikçi destek ve teknik eğitim hizmetlerimizle, savunma sistemlerinin daha efektif kullanılabilmesine yardımcı oluyoruz.

Savunmada Mükemmellik!

Atmaca Savunma ve Madencilik AŞ, tüm diğer Atmaca Grup Şirketleri gibi temel motivasyonunu “mükemmele ulaşmak” olarak belirlemiştir. AR-GE çalışmalarımızı, iş ortaklarımızla birlikte “Savunma sanayine ne katkıda bulunabiliriz?” sorusuna cevap bulmaya ve yeni fikirler keşfederek daha güvenli bir geleceği inşa etmeye adadık.

Geleneksel savunma sistemlerinin yanı sıra, Endüstri 4.0’ın ihtiyaçlarını karşılayacak şekilde dijital dönüşüm süreçlerini takip ediyor, bu küresel dönüşümde önemli bir aktör olmak için var gücümüzle çalışıyoruz. “Online” dünyanın savunma sanayine tüm etkilerini –sosyal faktörleri de içerecek şekilde-  hesaplıyor, müşterilerimizin stratejik planlama süreçlerine de yardımcı oluyoruz.

Daha Güvenli, Daha Sürdürülebilir Bir Gelecek

Gerek ulusal çapta gerek uluslararası alanda, herkes için daha güvenli, daha yaşanabilir ve daha sürdürülebilir bir gelecek inşa etmeye kararlıyız. Kurumsal kültürümüz, insanı ve doğayı merkeze alan; büyümeyi hedeflerken muhafaza etmeyi de göz ardı etmeyen bireyler yetiştirmeye, bu anlamda toplumsal bilincin artmasına katkıda bulunmaya yönelik ilkelerle şekillenmiştir.

Atmaca Savunma ve Madencilik AŞ, tüm iş ortaklarının stratejik planlamalarına ve sektörel faaliyetlerine rehberlik ederken şu ilkelerden asla ödün vermez.

Etik

Adalet, şeffaflık, yüksek sorumluluk duygusu ve iş ahlakı, davranışlarımızın temelinde bulunan ve müşterilerimizle güven ilişkisi kurmamızı sağlayan değerlerdir.

Liyakat

İnsanın, ne kadar tecrübeli olursa olsun daima yeni beceriler kazanabileceğine ve kendini geliştirebileceğine inanıyor, tüm çalışanlarımızı yetenek ve ilgilerine yönelik çalışmalar yapmaya yönlendiriyoruz.

Yenilik

Kurumsal kültürümüzün en önemli öğesi, mevcut teknolojilerimizi daha ileriye taşımak ve yeni keşifler yapmayı teşvik etmektir.

Sürdürülebilirlik

Sürdürülebilir bir çalışma ortamı için insani değerlerin ve temel insan haklarının ne kadar önemli olduğunu biliyoruz. Operasyonel faaliyetlerimizi ve ürettiğimiz savunma teknolojilerini, daima bu iki evrensel temelle çelişmeyecek şekilde tasarlıyoruz.