GAYRİMENKUL / PROJE GELİŞTİRME

MMM Vizyon Gayrimenkul Danışmanlık, müşterilerinin evlerini ve ya mülklerini iyileştirmek, daha sürdürülebilir hale getirmek ve geniş yelpazede çözümler sunmak için kuruldu. Uzun ömürlü bina, ev, öğrenci yurdu ve ticari yapılar ortaya koymak, insan onuruna yaraşır bir yaşam standardına ulaşmak birincil amacımızdır.

Bütçeye ve stile uygun, doğru çözümleri bulmak ve müşteri memnuniyetini en üst seviyede tutmak için çalışmaktan zevk alıyoruz. Proje geliştirme aşamasında, Grup şirketlerimizin deneyim ve uzmanlığını kullanarak Avrupa standartlarında ve optimum kararlılıkta yapılar inşa ediyoruz.

MMM Vizyon Gayrimenkul Danışmanlık olarak;

  • İnşaat
  • Yenileme
  • Portföy Yönetimi

Projelerinde faaliyetlerimizi sürdürüyoruz.

İnşaat ve Yenileme

MMM Vizyon Gayrimenkul Danışmanlık olarak tasarım ve inşaat konularına odaklanıyoruz. Sıfırdan bina inşaatı, mevcut binalara eklemeler yapma ya da yeniden modelleme gibi hizmetlerin tamamını, maliyet analizi yaparak her bütçeye uygun şekilde gerçekleştiriyoruz.

Açık fikirli kadromuz ve şeffaf iletişim süreçleriyle istediğiniz sonuçlara ulaşmanızı garanti ediyoruz. Tasarım aşamasından inşaat sonrası düzenlemelere kadar her konuda hedeflerinizi tutturmanız için çalışıyoruz.

MMM Vizyon Gayrimenkul Danışmanlık’ın, mülkünüzün piyasa değerini arttıracak ve daha kârlı satışlar elde etmenizi sağlayacak uzman kadrosuyla tanışmadan karar vermeyin!

Portföy Yönetimi

MMM Vizyon Gayrimenkul’de arsa, müstakil ev, ticari bina, daire vb. gayrimenkullerinizin piyasa değerini arttırmak ve daha kârlı satışlar elde etmenizi sağlamak için uzmanlaşmış bir kadromuz var.

Mimar, mühendis, proje yöneticisi, modelleme uzmanı ve diğer tüm alanında yetkin teknik elemanlarımızın çabalarıyla mevcut mülklerinizi değerlendirebilirsiniz.

Bizimle iletişime geçerek sahip olduğunuz arazinin fiziksel ve konumsal özelliklerinin ayrıntılı analizleri sonucunda, mülkünüzü satış, kiralama ya da diğer yatırım seçeneklerine göre nasıl ele alabileceğinizi öğrenebilirsiniz.

Gayrimenkulden Daha Fazlası

Gayrimenkul satın almanıza ya da satmanıza yardımcı olmak yaptığımız işin merkezinde yer alıyor. Bunun yaparken, bir şirketler grubunun ve kalabalık bir ailenin parçası olmak bize daima güven ve inanç veriyor. Farklı konularda uzmanlaşmış bir topluluğun avantajlarından müşterilerimiz de faydalanıyor.

Müşterilerimize verdiğimiz hizmeti sadece ticari bir faaliyet olarak görmüyoruz. Amacımız, daha mutlu bir toplumun inşası için yaşam alanları geliştirmek ve düzenlemek. Bu vizyonumuz sayesinde, gayrimenkul ve proje geliştirme alanlarında cesur adımlar atarak sektördeki lider konumumuzu koruyoruz.

Mülkünüzü satmak için ya da mülkünüzün değerini arttırmak için, hiç fark etmez! Yüksek eğitimli ve donanımlı temsilcilerimiz, daima maksimum dönüşüm elde etmenizi sağlayacaktır.